Messut –
elämyksiä, sykettä
ja suhdetoimintaa!

Messut ovat tehomedia myyntiin, markkinointiin sekä asiakkaiden ja
kumppanien kohtaamiseen. Näiltä sivuilta löydät Messu- ja
tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenten tapahtumat, faktatietoa ja ohjeita
onnistuneeseen messuosallistumiseen.

Mes­su­o­sal­lis­tu­mi­nen
kannattaa

Messut keräävät yhteen toimialasi kohderyhmät, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita tarjonnastasi. Siksi tapahtumien mahdollistama elävä ja kokemuksellinen markkinointi osuu maaliinsa tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Messut tavoittavat
parhaimmillaan yli

1,5 miljoonaa

kävijää Suomessa.

Ta­pah­tu­ma­ka­len­te­ri

Ammattilaiset | Kuluttajat

Lahden Messukeskus

8.3.2024 – 10.3.2024

Raksa 2024

Suosittu Raksa tarjoaa juuri kevään kynnyksellä yhden katon alta kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen Lahden Messukeskuksessa. Raksa-messuilla on pitkä ja upea historia – ensi keväänä vietetään Raksan 40-vuotisjuhlaa!

Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuva tapahtuma täyttää hallit tuote- ja palvelutarjonnalla niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin.

Tutustu tapahtumaan

Ammattilaiset

Vaasa City Hall, Vaasa

12.3.2024

The Wind & Renewable Energy as Part of EnergyWeek

The premier annual forum and international showcase in the energy sector. This event covers all aspects of wind power and renewable energy, promoting cleaner energy production in Finland and globally.

This event is organized by Pohjanmaan Expo Oy.

Tutustu tapahtumaan

Ammattilaiset

Vaasa City Hall, Vaasa

13.3.2024

The Energy Storage as Part of EnergyWeek

The Energy Storage event is an international networking opportunity for energy experts, focusing on sustainable battery value chains and energy storage.
Topics include battery technologies, hydrogen, gas, synthetic fuels, and heat, providing insights into the current and future energy storage market.

This event is organized by Pohjanmaan Expo Oy.

Tutustu tapahtumaan

Ammattilaiset

Helsingin Messukeskus

13.3.2024 – 14.3.2024

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattilaiset kokoontuvat Messukeskukseen seuraavan kerran 13.–14.3.2024.

PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic -tapahtumakokonaisuudessa ovat mukana alojen koko arvoketjut suunnittelusta käyttöön ja markkinoinnista raaka-aineisiin. Graafisen alan Sign, Print & Promotion on myös mukana tapahtumakokonaisuudessa. Tapahtumat järjestetään yhteistyönä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa.

Tutustu tapahtumaan

Ammattilaiset

Helsingin Messukeskus

13.3.2024 – 15.3.2024

Gastro Helsinki 2024

Koko alan yhteinen tapahtuma!

Gastro Helsinki on Suomen suurin ja merkittävin kohtaamispaikka ruoka- ja ravintola-alan ammattilaisille. Tapahtuma edistää kestävää ruoka- ja juomakulttuuria sekä kestävää kehitystä yhteiskunnallisesti merkittävällä tavalla sekä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden onnistuneisiin face-to-face-kohtaamisiin.

Tapahtuma esittelee Helsingin Messukeskuksessa kävijöilleen alan uutuudet, trendit ja innovaatiot. Tapahtuma on tärkeä alan näyteikkuna, jossa kävijä kohtaa kasvokkain alan tärkeimmät toimijat – tulevat ja nykyiset yhteistyökumppaninsa.

Tutustu tapahtumaan

Ammattilaiset

Vaasa City Hall, Vaasa

14.3.2024

The Gas Energy as Part of EnergyWeek

The Gas Exchange event is an international networking opportunity for energy experts, emphasizing natural gas and renewable gases for power generation, transport, and shipping.
Addressing carbon neutrality and carbon negativity, this event is a key platform for the gas industry in the Nordics.

This event is organized by Pohjanmaan Expo Oy.

Tutustu tapahtumaan

Näin onnistut messuilla

Menesty messuilla -verkkokurssi tarjoaa näytteilleasettajille konkreettiset ohjeet siihen, kuinka messuosallistumisesta saa irti kaiken mahdollisen hyödyn. Voit käydä kurssin läpi helposti ja rauhassa omaan tahtiisi. Kurssi sopii mainiosti myös opiskelijoille.

Messut saavat kirjakansan liikkeelle

“Messupäivien aikana on ollut kiva pöhinä ja kävijöitä on virrannut osastollemme tasaisesti. Kyllä se niin on, että messut, joissa on paljon hyvää sisältöä, saavat kansan liikkeelle.”

Paula Palmroth, toimitusjohtaja, Kansallinen Kirjakauppa

Ajankohtaista

Uutiset 25.1.2024

Joutsenmerkki Helsingin Messukeskuksen Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellille

Helsingin Messukeskuksen yhteydessä toimivalle Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellille myönnettiin vuoden 2023 päätteeksi Joutsenmerkki – viidentenä IHG-hotellina Suomessa ja…

Lue lisää
Uutiset 16.11.2023

Kansainväliset Erämessut siirtymässä Suomen Messut Oyj:n järjestämisvastuulle

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy (RTOY) ja Suomen Messut Oyj ovat sopimassa Kansainvälisten Erämessujen siirtymisestä Suomen Messujen järjestämisvastuulle. Erämessut järjestetään…

Lue lisää
Uutiset 17.8.2023

Helsingin Messukeskus uudisti ravintolatarjontansa

Helsingin Messukeskus aloittaa tapahtumasyksynsä palveluiltaan merkittävästi uudistuneena. Koko ravintolatarjonta on uusittu ja tiloihin tuotu upea kattaus kiinnostavia ravintolabrändejä. Uudenlaisia makuelämyksiä…

Lue lisää

Messujärjestäjät

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry edustaa valtaosaa Suomen ammattimaisista messujärjestäjistä. Messujärjestäjien yhteystiedot