Tapahtumakalenteri

Löydä omat tilaisuutesi

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenet palvelevat eri toimialojen näytteilleasettajia, ammattilaisia, sidosryhmiä ja yleisöä ympäri Suomen. Vuosittain tarjolla on reilusti yli sadat erilaiset messut ja useita muita tapahtumia, joista sinäkin saat lisävirtaa omaan markkinointiisi. Tältä sivulta löydät aina ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista.

Ammattilaiset

Helsingin Messukeskus

17.1.2024

Matka Workshop Day 2024

Matka Workshop Day on Pohjois-Euroopan suurin matkailualan ostotapahtuma, jossa kohtaat potentiaaliset liikekumppanit ennalta sovitun aikataulun mukaisesti.

Keskiviikkona 17. tammikuuta järjestettävä kansainvälinen tapahtuma sisältää kaksi osiota: Meet Finland, jossa kotimaiset palvelut kohtaavat ulkomaiset matkanjärjestäjät ja Global Workshop, tapaamisfoorumi kansainvälisille palveluntarjoajille ja heidän asiakkailleen.

Tutustu tapahtumaan

Ammattilaiset | Kuluttajat

Helsingin Messukeskus

18.1.2024 – 21.1.2024

Matka 2024

Kohtaa koko maailma!

Matkamessuilla koet, näet, tunnelmoit ja matkustat maailman halki yhden viikonlopun aikana 19.-21.1.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuman ohjelmassa on esillä ajankohtaisia matkailuilmiöitä, kohdevinkkejä sekä muita matkailijalle hyödyllisiä puheenvuoroja. Näytteilleasettajien tarjonnasta löydät äkkilähdöt, pakettimatkat, lennot, majoitukset ja muut lomamatkat, unohtamatta tietenkään matkamessutarjouksia!

Samaan aikaan järjestetään Caravan 2024, jossa esillä matkailuauto- ja -vaunumerkit, tarvikkeet, varusteet, ja reitit.

Tutustu tapahtumaan

Kuluttajat

Helsingin Messukeskus

19.1.2024 – 21.1.2024

Caravan 2024

Tapahtumassa nähdään kaikki suurimmat matkailuauto- ja -vaunumerkit, jotka tuovat messuille satoja uutuusmalleja. Esillä on myös tarvikkeita ja varusteita.

Matkakohteisiin pääsee tutustumaan samaan aikaan järjestettävillä Matkamessuilla. Caravan-messujen ohjelmalavalla on tarjolla tietoa sekä ajoneuvomatkailusta kiinnostuneille, että kokeneille konkareille.

Tutustu tapahtumaan

Ammattilaiset

Helsingin Messukeskus

24.1.2024 – 26.1.2024

Lääkäripäivät 2024

Lääkärien ja terveysalan yritysten merkittävä kohtaamispaikka sekä vuoden suurin lääkärien täydennyskoulutustapahtuma!

Lääkäripäivät kokoaa yhteen jopa yli 4000 lääkäriä kolmen tapahtumapäivän aikana.

Näyttelystä ja koulutustapahtumasta koostuva Lääkäripäivät on Suomen suurin terveydenhuollon ammattitapahtuma ja vuoden suurin lääkärien täydennyskoulutustapahtuma. Tapahtuman järjestää Suomen Lääkäriliitto yhteistyössä Messukeskuksen kanssa.

Tutustu tapahtumaan

Ammattilaiset

Helsingin Messukeskus

26.1.2024 – 27.1.2024

Educa 2024

Educa on johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma!

Maksuton Educa tarjoilee opetus- ja kasvatusalan uusimmat tuulet sekä polttavimmat puheenaiheet. Tapahtuman monipuolinen ja laadukas ohjelma sopii myös veso-koulutuspäiväksi. Lisäksi mukana on kansainvälinen ohjelmakokonaisuus Equity-lavalla, jonka ohjelmaa voi seurata paikan päällä. Ohjelma striimataan myös ulkomaalaisten kävijöiden katseltavaksi.

Tutustu tapahtumaan

Kuluttajat

Kokkola, Kampushalli

30.1.2024

Edu+Job Kokkola

Edu+Job on koulutus- ja rekrytointitapahtuma ikään ja elämäntilanteeseen katsomatta kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita tapahtuman teemoista. Tapahtuma saattaa yhteen koulutusta tai töitä etsivät sekä niitä tarjoavat, ja tarjoaa kaikille osallistujille loistavan mahdollisuuden tehokkaaseen verkostoitumiseen.
Edu+Job -tapahtumassa tulevaisuuden huipputekijät kohtaavat upeita työmahdollisuuksia ja saman katon alla oppilaitokset värväävät opiskelijoita tuleville lukukausille. Tapahtuman järjestää Pohjanmaan Expo Oy.

Tutustu tapahtumaan

Ammattilaiset | Kuluttajat

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Tampere

2.2.2024 – 4.2.2024

ASTA | Asumisen messut

Asta on Pirkanmaan suurin asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma.

Vuoden 2024 Astassa puhututtavat rakentaminen, remontointi ja sisustaminen. Asumisen ykköstapahtumassa teemaksi nousee asumisen kestävä tulevaisuus. Kotiunelmista inspiroitumaan ovat tervetulleita omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostalojen asukkaat.

Tutustu tapahtumaan

Kuluttajat

Helsingin Messukeskus

2.2.2024 – 4.2.2024

Mp 24 Moottoripyörämessut

Pohjoismaiden suurimmilla moottoripyörämessuilla tavoitat motoristit ja moottoripyörästä haaveilevat. MP-messuilta löydät moottoripyörät, mopot, skootterit, ajovarusteet ja -tarvikkeet sekä motoristin palvelut.

Tutustu tapahtumaan

Kuluttajat

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Tampere

3.2.2024 – 4.2.2024

Tampereen Häämessut & Juhlat

Tampereen Häämessut & Juhlat on ideoita, palveluita ja tuotteita häiden sekä elämän muiden tärkeiden juhlien suunnitteluun tarjoava tapahtuma, joka järjestetään 3.–4.2.2024 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tampereen Häämessut & Juhlat -tapahtumassa pääset tutustumaan muun muassa pieniin ja suuriin juhlapaikkoihin, catering- ja juhlapalveluihin, morsius- ja juhlapukuihin, sormuksiin ja muihin koruihin, kauneusalan tuotteisiin ja palveluihin, askartelutarvikkeisiin ja -ideoihin sekä musiikkitarjontaan.

Tutustu tapahtumaan