Uutiset31.5.2017

Fredrik Reinfeldt luennoi BusinessDay 2017 -tapahtumassa

Suosittuna luennoitsijana maailmalla mainetta niittänyt ruotsalaispoliitikko, maan edellinen pääministeri Fredrik Reinfeldt saapuu lokakuussa pääpuhujaksi BusinessDay 2017 -tapahtumaan. Lahden Messukeskuksessa järjestettävän yrityselämälle suunnatun päivän pääteemoja ovat talous ja johtajuus. Reinfeldt luennoi tilaisuudessa muun muassa muutoksenhallinnasta sekä toimivasta johtajuudesta tämän päivän vaativassa toimintaympäristössä. BusinessDay 2017 järjestetään Lahden Messukeskuksessa 13. lokakuuta.

Fredrik Reinfeldt toimi Ruotsin pääministerinä vuosina 2006-2014 ja Maltillisen kokoomuksen (ruots. Moderata samlingspartiet) johdossa vuosina 2003-2015. Hänen pääministerikaudellaan maassa tehtiin merkittäviä talousuudistuksia. Yksi Reinfeldtin hallituksen merkittävistä saavutuksista oli työpaikkojen määrän kasvu Ruotsissa kolmellasadalla tuhannella. Maan talouden vahva kasvu Reinfeldtin pääministerikaudella herätti huomiota myös maailmanlaajuisesti. Pääministerikautensa päätyttyä vuonna 2015 Reinfeldt julkaisi kirjansa Halvvägs (Puolivälissä), jossa hän käy läpi pitkää uraansa politiikassa. Tällä hetkellä Reinfeldt toimii Bank of America Merrill Lynchin neuvonantajana Euroopassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa sekä kiertää luennoimassa ympäri maailmaa.

BusinessDay 2017 on yrityselämän kohtaamis- ja verkostoitumistapahtuma, joka tänä vuonna pureutuu talouden ja johtajuuden muutoksiin. Fredrik Reinfeldt kertoo tapahtumassa ajatuksiaan maailman muuttumisesta ja jatkuvien muutosten vaikutuksista yrityselämässä toimimiseen ja johtajuuteen. Luennossaan hän käsittelee lähes 30 vuoden kokemuksellaan menestyvän ja muutoksia hallitsevan johtajan ominaisuuksia.

BusinessDay 2017 Lahden Messukeskuksessa perjantaina 13. lokakuuta 2017.
Tapahtumaan on vapaa pääsy ja myös luennot ovat kävijöille maksuttomia.

Lisätiedot:

KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Pasi Rantanen
Projektipäällikkö
p. 0400 820 639
pasi.rantanen@lahdenmessut.fi
www.businessday.fi