Uutiset22.1.2018

Fysioterapia & Kuntoutus –koulutuspäivät

Kaksipäiväinen koulutustapahtuma 3.-4.10.2018 Helsingin Messuksekuksessa koostuu asiantuntijaluennoista ja työpajoista, virittäen keskustelua ja mahdollistaen verkostoitumisen alan tuoreimman tiedon ympärillä.

Lavalle nousee niin kotimaisia huippupuhujia kuin kansainvälisiä alan asiantuntijoita. Teemoina ovat mm. vuorovaikutus, kliininen käytäntö, vaikuttavuus, etäkuntoutus ja yrittäjyys. Pääpuhujina esiintyvät fysioterapian rautainen ammattilainen Tiina Lahtinen-Suopanki sekä henkilöbrändäyksen ja digitaalisen vaikuttajaviestinnän asiantuntija Jarkko Sjöman.

Ilmoittautuminen koulutuspäiville avataan vuoden vaihteessa.

Tiina Lahtinen-Suopanki

ft OMT, TtM Tiina Lahtinen-Suopanki on kliinisen työn rautainen ammattilainen ja tule-fysioterapian erikoisasiantuntija. Hän on toiminut fysioterapeuttien täydennyskoulutusten ohjaajana vuodesta 1984 lähtien opettaen mm. ortopedista manuaalista terapiaa, terapeuttista harjoittelua ja neurodynamiikkaa.

Tiina on ollut mukana tuomassa Suomeen Luigi Steccon kehittämää Faskiamanipulaatiota aloitettuaan sen opiskelun vuonna 2011 ja suoritettuaan siinä opettajan tutkinnon 2014. Faskiamanipulaatio vei mukanaan, koska tiede menetelmän taustalla ja sen tapa selvittää ongelmia antoi vastauksia moneen asiaan, mitä Tiina oli eri tule-ongelmaisten kipupotilaiden kanssa pohtinut.

Jarkko Sjöman

Me emme usko mainoksiin. Me kuuntelemme asiantuntijoita mieluummin kuin brändejä. Me haluamme ostaa ihmisiltä, joihin luotamme. Siksi asiantuntijoista muodostuu voimakkaampi media kuin mistään yrityksen omasta kanavasta.

Jarkko Sjöman kertoo innostavasti ja konkreettisten esimerkkien kautta, kuinka yksilöistä rakennetaan vaikuttavia henkilöbrändejä. Maailma on täynnä mahdollisuuksia – jokaiselle meistä.

Digitaalisen identiteetti tulee olemaan tulevaisuuden asiantuntijatyön kivijalka, jonka varaan myynti, luottamus ja asiantuntemus rakentuu. Siksi oman asiantuntijuuden kehittäminen on työuran hyvinvointiin panostamista. Tulevaisuudessa työ on yhä enenevässä määrin verkossa vaikuttamista, osallistumista ja palvelemista – sekä tietenkin myymistä.

Lisätietoja:

Suomen Fysioterapeutit – Finlands Fysioterapeuter ry
p. 0207 199 590
toimisto@suomenfysioterapeutit.fi