Uutiset14.3.2023

Helsingin Messukeskus ja Mall of Tripla yhdistävät voimansa Pasilan alueen vetovoiman vahvistamiseksi

Helsingin Messukeskus ja kauppakeskus Mall of Tripla tiivistävät yhteistyötään. Kahden vahvan kaupallisen toimijan naapuruus tähtää Pasilan alueen viihtyisyyden, elinvoiman ja vetovoimaisuuden vahvistamiseen Helsingin kaupunkistrategian mukaisesti.

Vahvat helsinkiläiset toimijat Messukeskus ja Tripla ovat aloittaneet läpi vuoden jatkuvan yhteistyön palvellakseen yhteisiä asiakkaitaan monipuolisemmin. Yhteistyö tuo hyötyä ja etuja molempien toimijoiden asiakkaille.

Monimuotoinen yhteistyö näkyy muun muassa lippuetuina ja messutarjouksina molempien toimijoiden asiakkaille, elämyksellisinä ohjelmayllätyksinä Triplassa ja messuteemoista inspiroituneina promootiopisteinä ja aktivointeina kauppakeskuksen liikkeissä. Yhteisenä tavoitteena on myös kehittää Pasilan alueen saavutettavuutta esimerkiksi opastein ja toimivin pysäköintipalveluin.

– Triplan ja Messukeskuksen naapuruudessa yksi plus yksi on enemmän kuin kaksi. Pasila on jo nykyisellään melkoinen tapahtumahub, mutta yhdessä me kaksi Pasilan maamerkkiä voimme tehdä alueesta vielä paljon sykkivämmän ja elinvoimaisemman, sanoo Helsingin Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

– Pasilasta on kehittynyt viime vuosien aikana urbaani ja eloisa asuinalue, joka tulee tulevaisuudessa entisestään vahvistamaan rooliaan monipuolisena palvelujen tarjoajana. On molempien etu, että voimme tarjota kokonaisvaltaisempia elämyksiä kuluttajille ja kehittää alueesta entistä ainutlaatuisemman, sanoo Mall of Triplan toimitusjohtaja Päivi Salonen.

Tapahtumat tuovat viihtyisyyttä ja vetovoimaa Helsinkiin

Elävä kaupunkikulttuuri tapahtumineen, matkailijoineen ja palveluineen on Helsingille tärkeä tavoite. Niin Messukeskus kuin Tripla ovat kaupunkia elävöittäviä kohtaamispaikkoja, joissa voi viettää aikaa, kokea uutta ja nauttia palveluista ja elämyksistä.

Helsingin Messukeskus ravintoloineen ja hotelleineen on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli, jossa järjestetään vuosittain kymmenittäin messuja, kokouksia, kongresseja, yritystapahtumia ja konsertteja. Messukeskuksen tapahtumat tuovat Pasilaan liki miljoona vuosittaista kotimaista ja kansainvälistä kävijää.

Mall of Tripla puolestaan on kolmen korttelin kokonaisuus, joka tarjoaa ostosmahdollisuuksia lähes 250 liikkeessä ja lisäksi hotellipalveluja, toimistotilaa, asuntoja sekä pysäköintilaitoksen ja elämyskeskuksen. Vuonna 2022 Pohjoismaiden parhaimmaksi kauppakeskukseksi valitun Triplan läpi virtaa päivittäin kymmeniä tuhansia matkustajia, sillä Pasilan asema on osa kauppakeskusta.

Anni Vepsäläinen

Helsingin Messukeskus ja Mall of Tripla voivat yhdessä kehittää Pasilasta vielä nykyistäkin sykkivämmän kaupunkikeskuksen, uskoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Lisätiedot:

Helsingin Messukeskus, Tarja Gordienko, viestintä, 050 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com
Mall of Tripla, Marjo Hiirola, viestintä, 040 707 6926, marjo.hiirola@malloftripla.fi

.

Helsingin Messukeskus
Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Kennelliiton Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Mall of Tripla
Mall of Tripla on Helsingin Pasilassa sijaitseva monipuolinen kaupunkikeskus ja julkisen liikenteen risteyskohta. Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, jossa on kauppakeskuksen lisäksi hotelli, toimistotilaa, asuntoja sekä pysäköintilaitos ja elämyskeskus. Mall of Tripla on lähes 250 liikemäärällään yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakeskuksista ja palkittiin vuonna 2022 Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi. Vuokrattava pinta-ala on 85 000 m2. Pasilan asema on osa kauppakeskusta ja viime syksynä 3-vuotissyntymäpäiviä juhlinut keskus on selkeästi vakiinnuttanut asemansa pääkaupunkiseudun vilkkaimpana kauppapaikkana. | www.tripla.fi @malloftripla