Uutiset17.8.2023

Helsingin Messukeskus uudisti ravintolatarjontansa

Helsingin Messukeskus aloittaa tapahtumasyksynsä palveluiltaan merkittävästi uudistuneena. Koko ravintolatarjonta on uusittu ja tiloihin tuotu upea kattaus kiinnostavia ravintolabrändejä. Uudenlaisia makuelämyksiä tarjoavat Habitare-messuista lähtien mm. Lilla Strindberg, Friends & Brgrs ja Hanko Aasia.

Helsingin Messukeskus ja NoHo Partners Oyj solmivat alkuvuodesta monivuotisen sopimuksen ravintola- ja catering-palveluista. Messukeskuksen ravintolatilat on uudistettu kesäkuukausina kauttaaltaan ja viihtyisyyteen on satsattu merkittävästi.

Messukeskuksesta löytyy nyt Helsingin Esplanadilla sijaitsevan ikonisen kahvilan pikkusisar Lilla Strindberg, laadukkaisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin vannova hampurilaisravintola Friends & Brgrs sekä aasialaisia makuja yhdistelevä Hanko Aasia. Aivan uudenlaisia elämyksiä Messukeskuksen asiakkaille tarjoavat Rooftop Bistro & CafePaddington Pub, Café Milano, Fair Buffet by Pihka ja Pihka & Bar.  Myös halliravintolat Café Solo ja Café Trio ovat läpikäyneet uudistuksen. Messukeskuksen hotellissa Holiday Inn Helsinki – Expossa asiakkaita palvelevat tuttuun tapaan Expo Open Lobby ja ravintola Platta. Plattan aamiaisesta, lounaasta ja à la carte -valikoimasta pääsee nauttimaan muulloinkin kuin tapahtumien aikana.

”Messukeskuksessa kohdataan nyt entistäkin vaikuttavammin ruoan ja juoman äärellä. Tapahtuma-ala kehittyy nopeasti ja hyvä ruoka ja juoma on yhä isompi osa onnistunutta tapahtumakokemusta. Toivotamme asiakkaamme Habitaresta alkaen tervetulleiksi testaamaan uudistuneita ravintoloitamme”, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Messukeskuksen ravintoloiden johtoon siirtyi keväällä Toni Niemi, joka toimi aiemmin Hotel Kämpin Food & Beverage -johtajana. Hänet tunnetaan myös urastaan Savoyssa, Katajanokan Kasinolla ja Finlandia-talossa sekä Kanresta Oy:n kehitysjohtajana.

”Tavoittelemme kaikessa toiminnassamme korkeatasoista asiakaskokemusta tarjoamalla laadukkaita tuotteita ja palveluita. Osaava henkilökunta, helppous ja vaivattomuus sekä vastuullisuus ovat myös tärkeitä elementtejä toiminnassanne”, operatiivinen johtaja Toni Niemi kertoo.

Tapahtumajärjestäjille ja messuille osallistuville yrityksille NoHon Messukeskus Restaurants & Event Catering tarjoaa räätälöitäviä ravintolapalveluja ja moderneja digituotteita, muun muassa sähköiset tuotelipukkeet verkkokaupasta. Yhteisiin tavoitteisiin kuuluvat vastuulliset hankinnat, ruokahävikin torjuminen, energiankulutuksen vähentäminen, ympäristöystävälliset pakkausmateriaalit ja tehokas kierrätys.

nSightin keväällä julkistaman laajan kuluttajatutkimuksen mukaan hyvät ravintolapalvelut koetaan erittäin tärkeäksi osaksi tapahtumakokemusta.