Uutiset26.4.2022

Helsingin Messukeskus valitsi Explorin kumppanikseen kehittämään palvelukokemusta

Helsingin Messukeskus tehostaa tiedonkeruutaan uuden strategisen kumppanuuden avulla. Osallistujapalaute kerätään jatkossa tapahtumajärjestäjien ja live-tapahtumien tarpeisiin varta vasten kehitetyllä Explori-kyselyalustalla.

Suomen suurin tapahtumajärjestäjä Messukeskus kerää kaikissa tapahtumissaan palautetta kävijöiltä ja messuille osallistuvilta yrityksiltä. Jatkossa asiakasymmärrystä kehitetään Explorin kyselytyökalun avulla.

“Explorin avulla kerättävä osallistujapalaute auttaa meitä tunnistamaan asiakkaan äänen. Kehitämme Messukeskuksen tapahtumia ja palveluja jatkuvasti. Meille on tärkeää analysoida sekä onnistumiset että kehityskohteet. Tavoitteenamme on entistä täydellisempi tapahtumakokemus asiakkaille”, sanoo  Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Lontoossa päämajaansa pitävä Explori toimii globaalisti ja sen tietokannassa on tuhansien tapahtumien ja kongressien osallistujapalaute. Kyselyalusta antaa Messukeskukselle mahdollisuuden peilata onnistumistaan kansainväliseen vertailutietoon.

“Olemme erittäin iloisia kumppanuudesta Messukeskuksen kanssa. Odotamme antoisaa yhteistyötä, jossa voimme tuoda oman tietämyksemme Messukeskuksen kehitystyön tueksi”, sanoo Richard Kensett, Explorin kaupallinen johtaja.

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | www.messukeskus.com | @messukeskus

Explori on ainutlaatuisesti skaalautuva kyselyalusta, jonka avulla tapahtumajärjestäjät, toimistot ja tapahtumapaikat voivat kerätä korkealaatuista osallistujapalautetta kaikilta markkinoilta useilla kielillä. Työskentelemme yli 3 000 tapahtuman ja konferenssin parissa ympäri maailmaa. | www.explori.com | @explori

Kuvia Messukeskuksesta ja sen tapahtumista: https://mediabank.messukeskus.com