Uutiset1.2.2023

Helsingin Messukeskus ykkönen yrityspäättäjien mielestä

Helsingin Messukeskus on jo kolmatta vuotta peräkkäin yrityspäättäjien eniten arvostama yritys. Messukeskus sai Taloustutkimuksen vuoden 2022 Työelämän päättäjät (TEP) -tutkimuksessa parhaan yleisarvosanan kuten myös kahtena edellisenä vuotena.

Messukeskuksen nostivat ykkössijalle messu- ja näyttelytilojen toimivuus, palvelutarjonta sekä luotettavuus ja toimintavarmuus. Messukeskus sai korkeat arvosanat myös ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta ja henkilöstön ammattitaidosta. Messukeskus on myös toimialansa ylivoimaisesti tunnetuin yritys Suomessa.

Taloustutkimus keräsi tiedot Työelämän päättäjät -tutkimukseen internetpaneelissa lokakuussa 2022. Tutkimuksessa arvioitiin 157 suomalaisyritystä 12 eri toimialalta. Kyselyyn vastasi 2764 päättäjää eri puolita Suomea.

Kymmenen parhaan yrityksen joukossa oli tapahtumatalojen ohella yrityksiä toimialoilta työterveyspalvelut, muutto, toimistokalusteet, toimistotarvikkeet sekä kuljetus- ja logistiikkapalvelut.

Yrityskuvaan vaikuttavina tekijöinä arvioitiin yritysten luotettavuus, palvelut, henkilöstön ammattitaito, asiakaspalvelu ja yhteydenpito asiakkaisiin, palvelunopeus, tilojen toimivuus, hinta-laatusuhde ja markkinointiviestintä.

– Haluan kiittää suomalaispäättäjiä siitä, että he ovat nähneet tekemämme työn ja arvostavat sitä. Olemme ponnistaneet uuteen nousuun nopeasti koronatauon jälkeen, ja teemme nyt tapahtumia entistä tiiviimmässä vuoropuhelussa asiakkaidemme kanssa. Seuraavaksi tuoreutamme brändejämme ja ravintolatarjontaamme. Myös edelläkävijyys ESG-työssä on meille tärkeää, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Taloustutkimus Oy toteuttaa TEP-tutkimuksen vuosittain.

Helsingin Messukeskus:

  • 50 messutapahtumaa ja 1000 kokousta, kongressia, yritystapahtumaa ja juhlaa vuosittain
  • 58 000 m² tilaa tapahtumille
  • Tapahtumissa yli miljoonaa vuosittaista kävijää
  • Talousvaikutus Helsingin seudulle 357 milj. € (Taloustutkimus 2019)
  • Vastuullisuuslupaus: 110 % hiilineutraali tapahtumatalo vuoteen 2029 mennessä
  • SHORE- ja Covid-19-sertifioitu tapahtumatalo

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com
viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Taloustutkimus Oy  Marko Perälahti, Senior Client Director, 010 758 5290, marko.peralahti@taloustutkimus.fi

Kuvapankki: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Messukeskus/