Uutiset8.9.2017

Holiday Inn Helsinki – Messukeskus uudistuu Lemminkäisen projektinjohdolla

Messukeskus on valinnut Lemminkäisen projektinjohtokumppanikseen hotellinsa Holiday Inn Helsinki – Messukeskuksen uudistamistöissä. Hotellin tilat ja palvelukonsepti uusitaan kokonaisuudessaan remontissa, joka toteutetaan vuonna 2018.

– Olemme iloisia siitä, että saamme Lemminkäisen kaltaisen erittäin kokeneen projektinjohtourakoitsijan kumppaniksemme. Lähdemme muokkaamaan yhteistyössä Lemminkäisen kanssa Holiday Inn Helsinki – Messukeskuksesta Pohjois-Euroopan parasta tapahtumahotellia”, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Sopimuksen arvo on yli 20 miljoonaa euroa. Remontti käsittää koko kiinteistön hotellihuoneista palvelupisteisiin ja tekniikasta sisustukseen. Kapasiteetti säilyy ennallaan. Hotellissa on 245 kahden hengen huonetta. Remontin myötä hotellin koko palvelukonsepti muokataan vastaamaan tapahtumiin osallistuvien asiakkaiden tarpeita. Uuteen palvelukonseptiin kuuluu myös Open Lobby. Se uudistaa hotellin aulatilan mielenkiintoiseksi yhteiseksi alueeksi, joka tarjoaa viihtyisää työskentely-, rentoutumis- ja ruokailutilaa hotellivieraille, mutta avaa ovet myös kaikille kaupunkilaisille.

– Toimimme voimakkaasti uudistuvan Pasilan sydämessä. Miljöömme on ainutlaatuinen. Haluamme tuoda tapahtumat ja kohtaamiset osaksi hotellivieraiden palvelukokemusta. Liikematkailijoiden ohella uudistuva hotellimme tulee tarjoamaan sykähdyttävää palvelua erityisesti lapsiperheille, Anni Vepsäläinen sanoo.

Messukeskuksessa järjestetään vuosittain yli sata messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia. Holiday Inn Helsinki – Messukeskus -hotelli on rakennettu vuonna 1997. Hotellista on suora yhteys niin Messukeskuksen hallimaailmaan kuin kokoustiloihin sekä joustavat yhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalle, rautatieasemalle ja Helsingin keskustaan.

Hotelli avataan uusittuna vuoden 2019 alussa. Uudistustöiden ajan 20.2.2018 – 31.1.2019 hotelli on suljettu.

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messut ovat seitsemänneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain yli sata messutapahtumaa ja yli 1500 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9300 näytteilleasettajaa ja yli 1,3 kävijää. | www.messukeskus.com

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Lemminkäinen rakentaa yhdessä asiakkaidensa ja 4 700 ammattilaisensa kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Vuonna 2016 liikevaihto oli 1,7 miljardia euroa. Lemminkäinen Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. | www.lemminkainen.fi

Lisätietoja:
Messukeskus:
Anni Vepsäläinen, toimitusjohtaja, puh. 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com,

Lemminkäinen:
Pauli Mäkelä, Liiketoimintasegmentin johtaja, Suomen talonrakentaminen, puh. 020 71 53426, pauli.makela@lemminkainen.com

Messukeskus-kuvamateriaalia:
https://messukeskus.mediabank.fi/fi/collection/view_share_link/3cead3a603cdcf18266e0958dbdd064b