Messukeskus Helsinki

Uutiset12.8.2020

Messukeskus Helsinki tarjoaa maskit messukävijöille ilmaiseksi

Messukeskus Helsinki huolehtii asiakkaidensa turvallisuudesta jakamalla kasvomaskin jokaiselle messuvieraalle maksuttasisäänkäynneillä kaikissa itse järjestämissämme tapahtumissa. Näytteilleasettajille on tarjolla edullisia hygieniapaketteja ja erikoistuotteita osastoturvallisuuteen. 

Messukeskuksen tapahtumiin voi tulla luottavaisin mielin, kunhan käyttää kasvosuojusta, huolehtii käsihygieniasta ja noudattaa turvavälejä. Maksuttoman maskijakelun rinnalla Messukeskus on ottanut messukioskiinsa myyntivalikoimaan käsidesit, nenäliinat ja kertakäyttökäsineet.

Myös näytteilleasettajille on tarjolla edullisia hygieniapaketteja, jotka koostuvat kasvomaskeista, käsideseistä ja lattiatarroista. Lisäksi näytteilleasettajat voivat vuokrata osastolleen mm. pisarasuojia, käsidesitelineitä ja pintojenpuhdistusliinoja sekä omalla yritysilmeellä tehtyjä lattiatarroja turvavälien opastamiseen.

– Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeintä. Olemme tehneet valmisteluja keväästä saakka, jotta messuvierailu olisi asiakkaillemme aukottoman turvallinen ja samalla mahdollisimman helppo. Koko henkilökuntamme sai heti lomakauden jälkeen turvallisuuskoulutuksen. Sekä varusteet että käytännöt on nyt viilattu yksityiskohtia myöten valmiiksi, kertoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Messukeskus on nostanut kesän aikana hygieniatasoa entisestään varustamalla kaikki tilansa käsidesiautomaatein ja turvavälimerkinnöin. Messukeskuksessa on myös sujuva sisääntulo automaattiportteineen, mahdollisuus sähköiseen maksamiseen, pleksein suojatut palvelupisteet ja kosketusvapaat hanat kaikissa saniteettitiloissa. Tehokas ilmastointi ja paikoin jopa 14 metriä korkeat hallitilat parantavat turvallisuutta.

Messukeskus julkisti ensimmäisenä messujärjestäjänä Suomessa kattavat koronaturvallisuuteen liittyvät ohjeet jo kesän alussa. Ohjeet perustuvat messualan kansainvälisen kattojärjestön UFIn ja alan suomalaisen kattojärjestön Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n suosituksiin. Niissä huomioidaan tarkasti THL:n ohjeet ja Aluehallintoviraston määräykset.

Lisätietoja: Messukeskus, toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, puh. 0400 400 074, anni.vepsalainen @ messukeskus.com | markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, maria.mroue @ messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta. | www.messukeskus.com