Uutiset5.4.2019

POWER Expo tuo kolme vahvaa ja näyttävää lajia saman katon alle Lahdessa

POWER Expo tuo kolme vahvaa ja näyttävää lajia saman katon alle Lahdessa – Thai Boxing mukana viihteellisessä voimailuviikonlopussa.

Toukokuun lopussa nähdään jälleen kolme näyttävää voimailu- ja kamppailulajia saman katon alla Lahden Messukeskuksessa järjestettävässä POWER Expo -tapahtumassa 18.-19.5.2019.

Viihdyttävän voimailuviikonlopun aikana messukeskuksessa mittelöidään kolme SM- kilpailua; Suomen Vahvin Mies ja Nainen 2019 sekä Voimanoston SM-kilpailu. Voimanostossa kilpaillaan myös syksyn MM-kisapaikoista. Kolmantena ja uutena lajina tapahtumassa nähdään Thai Boxing, joka on sotataidoista kamppailu-urheiluksi kehittynyt huippusuosittu kuntoilulaji. Laji on tunnetusti näyttävä ja tarjoaa yleisölle todellista urheiluviidettä. Tapahtuman yhteyteen toteutetaan expoalue, joka on avoinna molempina kilpailupäivinä niin katsojille kuin kilpailijoillekin.

POWER Expo 2019 on yleisölle avoin ja maksuton tapahtuma.

Suomen Vahvin Mies Ja Nainen 2019
Suomalaista sisua ja voimaa maailmankartalle nostanut kilpailu tunnetaan tervehenkistä voimailua kannustavana ja suurta yleisöä viihdyttävänä tapahtumana. Tapahtumaa on järjestetty alan kilpailuista yhtäjaksoisesti pisimpään maailmanlaajuisesti katsottuna.

Voimanosto 2019 Suomen Mestaruus ja MM-karsinta
WPC (World Powerlifting Congress) voimanoston, penkkipunnerruksen ja maastanoston SM-kilpailut. Näissä SM-kilpailuissa on Euroopan- ja Maailmanennätys arvo ja nämä kilpailut ovat viralliset karsintakilpailut 2019 marraskuussa Suomessa pidettäviin MM-kilpailuihin.

Thaiboxing Finnish Open 2019
Muay Thai, eli thainyrkkeily on pystyottelulaji, jossa tekniikkavalikoimaan kuuluvat erilaiset lyönnit, kyynärpäälyönnit, potkut, polvipotkut, kiinniotto- ja puolustustekniikat sekä pystypaini. Laji on alun perin sotataito, mutta aikojen saatossa siitä on kehittynyt kilpaurheilulaji sekä suuren suosion ansiosta kaikille sopiva kuntolaji. Suomeen aktiivinen thainyrkkeilytoiminta saapui 1990-luvun alussa.

Aukioloajat: la 18.5.2018 klo 10-20, su 19.5.2018 klo 10-17. Alueella ilmainen pysäköinti.

Tapahtumaliput: Tapahtuma on MAKSUTON
Lisätietoja: www.powerexpo.fi


Yhteyshenkilö

Tapahtuman vastaava tuottaja
Mika Kavasvuo
mika.kavasvuo@sibeliustalo.fi
p. 050 398 5806