Uutiset13.2.2018

Puheenaiheena kestävän kiinteistönpidon haasteet – ministeri Kimmo Tiilikainen vierailee Raksa-messuilla Lahdessa

Asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen saapuu pääpuhujaksi Raksa-messujen ammattilaisseminaariin Lahden Messukeskukseen perjantaina 9. maaliskuuta. Ajankohtaisessa puheenvuorossaan Tiilikainen käsittelee kestävän kiinteistönpidon uusia haasteita ja valtiovallan keinoja haasteiden voittamiseksi. Raksa-seminaarin järjestää Raksa-messutoimikunta yhteistyössä Kiinteistöliitto Päijät-Hämeen ja Lahden Seudun Kehitys Ladecin kanssa.

Ministeri Tiilikaisen puheenvuoron lisäksi Raksa-seminaarin aiheita ovat Lahden kaupungin kiinteistöjen tulevaisuus sekä vakuutusyhtiöiden kanta viemärisukituksiin ja vahingonkorvauksiin. Tilaisuudessa käydään läpi myös rakentamismääräyskokoelman uudistuksen myötä tulleita muutoksia. Raksa-seminaariin on ilmainen sisäänpääsy ennakkoon ilmoittautumalla. Ensimmäistä kertaa alan ammattilaisilla ja opiskelijoilla on vapaa sisäänpääsy myös Raksa-messutapahtumaan ensimmäisenä näyttelypäivänä perjantaina 9. maaliskuuta.

Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuva Raksa tarjoaa tuotteet ja palvelut niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille ja mökin kunnostajillekin. Tämän vuoden Raksa-teemoja ovat Tee-se-itse DIY, piha & terassi sekä mökki & sauna.

Raksa Lahden Messukeskuksessa 9.-11. maaliskuuta 2018

Tapahtuma on avoinna perjantaina ja lauantaina klo 10-17, sunnuntaina klo 10-16.
Raksa-seminaari Lahden Messukeskuksen kokoustiloissa perjantaina 9.3. klo 9-11.
Alan ammattilaisille ja opiskelijoille ilmainen sisäänpääsy messuille perjantaina 9.3. asiakaskutsukortilla tai ennakkoon rekisteröitymällä.

www.raksamessut.fi

Lisätiedot:

Raksa-messut
KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
messutiimin esimies/projektipäällikkö
Jonna Järvelä
p. 040 824 1273
jonna.jarvela@lahdenmessut.fi

Raksa-seminaari
Kiinteistöliitto Päijät-Häme
toiminnanjohtaja
Raimo Kiljunen
p. 044 0750 756
raimo.kiljunen@kiinteistoliitto.fi