Uutiset25.1.2019

Sibeliustalon Metsähalli täyttyy juhlahumusta

Lahden Sibeliustalossa ensimmäistä kertaa järjestettävä Lahti Love Rakkaudesta juhliin -tapahtuma täyttää Metsähallin juhlahumulla 23.-24. helmikuuta. Häiden sekä muiden juhlien järjestäjät yhteen kokoavan messutapahtuman järjestää Lahden Messut yhteistyössä lahtelaisten toimijoiden Eana Centerin ja Via Decon kanssa. Täysin uudenlainen tapahtumakonsepti yhdistää Sibeliustalon ainutlaatuisen miljöön messujen juhlavaan tuote- ja palvelutarjontaan.

Lahti Love -tapahtumassa on esillä kattava tarjonta juhlien järjestämiseen liittyviä paikallisia toimijoita. Näytteilleasettajia on messuilla mukana kaikilta juhlien järjestämiseen liittyviltä osa-alueilta. Juhlapukeutuminen, asusteet, kukat, kauneuspalvelut- ja tuotteet sekä juhlatilat ja niiden somistus sekä cateringpalvelut tuodaan tyylikkäästi esille Sibeliustalon juhlavassa Metsähallissa. Mukana tapahtumassa on myös muun muassa valokuvaukseen, juhlien ohjelmapalveluihin ja lahjoihin erikoistuneita toimijoita.

Lahti Love-konseptin toinen alullepanija, Via Deco -somistusyrityksen omistaja Susanna Lanz kertoo kaikenlaisten juhlien järjestämisen olevan vahvassa kasvussa. ”Tänä päivänä panostetaan häiden lisäksi muun muassa syntymäpäiviin, ylioppilasjuhliin sekä baby showereihin, koko ajan enemmän ja isommin. Lahti Love- tapahtumassa on runsaasti ideoita ja tarjontaa monenlaiseen ja -kokoiseen juhlimiseen”, kertoo Lanz. Maailmalla suuri trendi on tällä hetkellä ”Do it yourself”, juhlajärjestelyissä suositaan kierrätystä ja ekologisuutta. Amerikassa vahvasti käytetty somistevuokraus on yleistynyt koko ajan enemmän Suomessa ja myös Lahdessa. Ajan trendiin sopien juhlien somisteet voi ostamisen sijaan vuokrata vain juhlien ajaksi. ”Astioiden vuokraus on ollut juhlien järjestäjille jo pidemmän aikaa tuttua pitopalveluiden kautta, mutta nyt se on mahdollista myös monenlaisen juhliin liittyvän somistuksen kanssa”, toteaa Lanz.

Lahtelaisia kukkakauppoja on mukana Lahti-Lovessa runsaasti. Kun trendejä katsoo, vuosi 2019 on ehdottomasti kukkien vuosi. ”Näyttävät kukat koristavat juhlatilaa, kattauksia, autoa tai muuta kulkupeliä ja morsian kantaa niitä kimpussaan ja sulhanen rinnallaan. Mutta nyt kukkia voi löytää myös puvusta ja paljon aiempaa näyttävämmin kampauksista”, kertoo Mira-Elise  Ristilä / HELEÄ by Bella Artista. Ristilä on luonut yhdessä Lanzin kanssa Lahti Love-konseptin ja vastaa mm. tapahtuman muotinäytöksistä ja ohjelmasta.

Lahti Love huipentuu Miss Lahti -finaaliin

Lahti Love -tapahtumassa juhlatunnelmaa luodaan näyttävillä muotinäytöksillä, elävällä musiikilla ja tyylikkäällä tilasomistuksella.  Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Miss Lahti -kilpailun finaali. Sibeliustalon Metsähalliin rakennetulla ohjelmalavalla kruunataan sunnuntaina 24.2. vuoden 2019 Miss Lahti. Kauneuskilpailun järjestelyistä vastaa Tero Suominen.

Lahti Love – Rakkaudesta juhliin -tapahtuma järjestetään Lahden Sibeliustalossa
23.-24. helmikuuta. Tapahtuma on avoinna lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

Lisätiedot:
www.sibeliustalo.fi/lahtilove

KOKO Lahti Oy/Lahden Messut

Projektipäällikkö
Jonna Järvelä
p. 040 824 1273
jonna.jarvela@kokolahti.fi

Ennakkolipunmyynti:
www.lippu.fi