Uutiset25.1.2018

Rakenna & Sisusta -messut

Rakenna & Sisusta -messuilla Turun Messukeskuksessa ovat esillä kevään uusimmat trendit ja oivaltavimmat yksityiskohdat somistuksellisena näyttelynä Sisustusalueella, D-hallissa.
Kokonaisuuteen kuuluu kuusi kuutiota jotka rikkovat rajoja ja esittelevät oivaltavia ja yksilöllisiä sisustusratkaisuja ajan hengessä ja reippaalla otteella. Trendikartan koordinaatit ovat helposti toteutettavissa joka kodissa ja niiden on tarkoitus tarjota jokaiselle sisustajalle onnistumisen elämyksiä. Kartan värimaailma on poimittu Farrow & Ballin upeista pigmenttipohjaisista maaleista, ja tuotteet on koottu Turun alueen rakennus- ja sisustusliikkeistä.
Sisustuksen trendikartan on toteuttanut ja suunnitellut Ideatalon Sanna Tuomi ja Kukkakauppa Broncon Niina Autti. Molemmilla suunnittelijoilla on taustalla pitkä ura myymäläsuunnittelun, messurakentamisen ja sisustustrendien parissa ja nyt se on jalostettu Rakenna & Sisusta –messukävijöiden iloksi. Suunnittelijat ovat tavattavissa D-hallissa koko messujen ajan ja trendikartta käydään läpi ohjelmallisena kokonaisuutena päivittäin.

Kuvamateriaali some- tai painokelpoisena täältä: https://adobe.ly/2DCVzIe

Tiedote ja kuvia: http://www.turunmessukeskus.fi/sisustuksen-trendikartta-2018-suunnistaa-sisustusvuoden-trendeihin-rakenna-sisusta-messuilla/

Lisätietoja:

Sanna Tuomi
yrittäjä, Pieni-Ideatalo
+358 40 557 6462, info@pieni-ideatalo.fi

Niina Autti
yrittäjä, Kukkakauppa Bronco/Green visuals
+358 40 564 4096, bronco@kukkakauppabronco.fi

www.rakennusmessut.fi
#rakennusmessut