Uutiset15.12.2017

Tammikuussa on tarjolla mm. taitoajoa ja lähdetään koiran kanssa reissuun

Caravan Show -messut kutsuu automatkailun äärelle vuoden aluksi 12.-14.1. Yhdessä SF-Caravan ry:n kanssa järjestettävässä tapahtumassa kisataan tällä kertaa mm. matkailuvaunun ja -auton taitoajossa Turun Messukeskuksessa. Caramba-kilpailunäytökseen osallistuu alan suomalaisia huippukuljettajia, ja yleisö pääsee seuraamaan ja kokeilemaan ajoa lauantaina 13.1. Suomalaiset kuljettajat ovat lajissa pohjolan parhaimpia.
Turun Messukeskuksen pihalle leiriytyy jälleen satoja matkalaisia. Vuosittainen harvinaisuus, talvitreffit, houkuttelee paikalle satoja matkalaisia oli keli mikä tahansa. Vieri viereen parkkeerattujen matkailuajoneuvojen ikkunoista loistaa viikonloppuna tunnelmallinen valo, ja iltaohjelma jatkuu pitkälle iltaan. Tapahtumalla onkin merkittävä yhteisöllinen merkitys karavaanareille muuten hiljaiseloiseen talvikauteen. SF-Caravan Turku ry:n kymmenet talkoolaiset pitävät huolta alueen turvallisuudesta ja viihtyvyydestä.

Matkailuauto- ja -vaunukaupalla menee hyvin

Neljä messuhallia on täynnä nähtävää. Näytteilleasettajat esittelevät matkailuauto ja -vaunumallistoja sekä tarvikkeita. Muun muassa LMC tuo Turussa Suomen markkinoille kolme uutta tuotetta.
Matkailuauto- ja -vaunukaupan tilanne näyttää tällä hetkellä erittäin hyvälle. Matkailuvaunukaupan osalta myynti on kasvanut viime vuodesta vauhdikkaasti peräti 20 prosentilla. Tämä selviää Matkailuajoneuvotuojien tuoreimmista tilastoista.

Palkintoja mm. koiraystävällisimmälle leirintäalueelle

Messuilla jaetaan perjantaina 12.1. lukuisia tunnustuspalkintoja. SF-Caravan ry palkitsee vuoden 2017 caravan-alueet. Messuilla palkitaan myös ensimmäistä kertaa vuoden koiraystävällisimmät leirintäalueet. Messuohjelmassakin annetaan vinkkejä koiran kanssa autoreissulle lähteville. Messujen ohjelma sisältää runsaan tietopankin matkailusta yleensäkin kiinnostuneille. Tietoa on tarjolla mm. automatkalle Eurooppaan mieliville, lauttaeduista kiinnostuneille ja Baltian leirintäalueista.
Tarjolla on turvallisuustietoutta turvaväleistä palovaroittimien ja sammuttimien käytöstä matkailuajoneuvossa.

Turkulainen Momo Racing Team ja Turun Seudun Moottoriurheilijat tuovat messuille moottoriurheiluaiheisen näyttelyn. Sähkökäyttöisiä motocross-pyöriä on kokeiltavana niin isoille kuin pienille juniorikuskeille. Suomen ensimmäisen maailmanmestaruuden saavuttaneen Jarno Saarisen Yamaha-pyörä on messuilla esillä.
www.caravanshow.fi

Tiedote: http://www.turunmessukeskus.fi/tammikuussa-tarjolla-mm-taitoajoa-lahdetaan-koiran-reissuun/

#caravanshow
Lähde tilastoihin: https://liikkuvakoti.fi/

Lisätiedot:
Turun Messukeskus Oy, projektijohtaja Tiina Heiskari, puh. 050 487 2015, tiina.heiskari@turunmessukeskus.fi