Tapahtumakalenteri

Löydä omat tilaisuutesi

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenet palvelevat eri toimialojen näytteilleasettajia, ammattilaisia, sidosryhmiä ja yleisöä ympäri Suomen. Vuosittain tarjolla on reilusti yli sadat erilaiset messut ja useita muita tapahtumia, joista sinäkin saat lisävirtaa omaan markkinointiisi. Tältä sivulta löydät aina ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista.

Energiamessut

Ammattilaiset

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

22.10.2024 – 24.10.2024

Energia 2024

Energian päätapahtuma – Energiantuotanto ja -teknologiat, hiilineutraalit ratkaisut, kiertotalous ja ilmasto

Tutustu tapahtumaan
Viini ja Ruoka

Kuluttajat

Helsingin Messukeskus

24.10.2024 – 27.10.2024

Viini ja Ruoka 2024

Tapahtuma kokoaa viinin- ja ruoanrakastajat, kulinaristit ja gastrofiilistelijät saman katon alle Helsingin Messukeskukseen. Tapahtuma tulvii makunystyröitä hiveleviä kokemuksia, tastingeja, ohjelmaa ja messutarjouksia.

Tutustu tapahtumaan
Helsingin Kirjamessut

Kuluttajat

Helsingin Messukeskus

24.10.2024 – 27.10.2024

Helsingin Kirjamessut 2024

Tapaa kiinnostavimmat kirjailijat, seuraa ajankohtaisia keskusteluja, hanki kirjat messuhintaan ja anna ainutlaatuisen tunnelman viedä.

Helsingin Kirjamessut edistää lukuharrastusta, kirjallisuuden arvostusta ja kirjojen myyntiä Suomessa. Tapahtuma on valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi – ajankohtainen edelläkävijä, haastava keskustelija, tarinankertoja ja sydämen sivistäjä.

Tutustu tapahtumaan

Kuluttajat

Turun Messukeskus

26.10.2024 – 27.10.2024

HYVÄ OLO EXPO

KAUNEUS – HYVINVOINTI – MUOTI – LIIKUNTA -TERVEYS

Tutustu tapahtumaan
Cyber Security Nordic

Ammattilaiset

Helsinki Expo and Convention Centre

29.10.2024 – 30.10.2024

Cyber Security Nordic 2024

Cyber Security Nordic delves every year into the politics, economy, reality and future of cybersecurity. The themes are presented from the business economy and public administration perspectives.

Cyber Security Nordic is tailored for IT- and ICT executives, cybersecurity experts, as well as private and public sector executives, decision-makers, and government officials responsible for cybersecurity.

Tutustu tapahtumaan

Ammattilaiset

Paviljonki, Jyväskylä

6.11.2024 – 7.11.2024

FinnMateria 2024

Pohjoismaiden johtavat kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden, kiertotalouden ja maarakentamisen erikoismessut FinnMateria järjestetään seuraavan kerran marraskuussa Jyväskylässä. FinnMateria -messuilla tavoitat niin uudet kuin vanhat asiakkaat henkilökohtaisesti ja tehokkaasti. Pysyt samalla ajan tasalla alan uutuuksista ja tapaat kollegat ja yhteistyökumppanit.

Tervetuloa Jyväskylään 2024!

Tutustu tapahtumaan

Ammattilaiset

Helsingin Messukeskus

7.11.2024 – 9.11.2024

Hammaslääkäripäivät 2024

Kouluttaudu, kehity ja verkostoidu suun hoidon suurimmassa ammattitapahtumassa!

Hammaslääkäripäivät on suunnattu hammaslääkäreille, hammashoitajille, suuhygienisteille, hammasteknikoille sekä hammaslääketieteen kandeille. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Apollonian kanssa.

Tutustu tapahtumaan

Ammattilaiset

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

7.11.2024

Hallituspaikka

Suomen johtava tapahtuma hallitustyöstä kiinnostuneille.

Tapahtumassa kohtaavat hallitustyötä tekevät, tulevaisuuden hallitusosaajat sekä yritykset. Ohjelmassa on huippukiinnostavia keynote -luentoja, täsmätietoa tarjoavia asiantuntijapuheenvuoroja, speed networkingia ja rentoa verkottumista.

Hallituspaikka on tapahtuma kaikille hallitustyötä tekeville ja hallitustyöskentelystä kiinnostuneille. Tapahtuman teemana tänä vuonna on monimuotoisuus hallitustyössä.

Tutustu tapahtumaan

Kuluttajat

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

15.11.2024 – 17.11.2024

Suomen Kädentaidot

Suomen Kädentaidot on lämminhenkinen, inspiroiva ja innostava käsityön ilosta nauttivien kohtaamispaikka. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa vuoden pimeimpinä hetkinä. Messutapahtuma luo mieleenpainuvan kokemuksen erilaisista näytteilleasettajista ja viihdyttävästä ohjelmatarjonnasta. Tapahtuma esittelee käsityöalan uusimmat virtaukset, nostaa esille mielenkiintoiset persoonat ja kunnioittaa kädentaitoperinteiden jatkumista.

Tutustu tapahtumaan