Uutiset17.8.2017

Tulevaisuuden haasteet ja mahdollisuudet BusinessDay 2017 -tapahtuman keskiössä

Lahden Messukeskuksessa 13. lokakuuta järjestettävä BusinessDay 2017 tuo yleisön eteen vaikutusvaltaisia puhujia ajankohtaisilla aiheilla. Yrityselämälle suunnatun kohtaamis- ja verkostoitumistapahtuman pääteemoja ovat talous ja johtajuus. Pääpuhuja Fredrik Reinfeldtin lisäksi lavalle nousevat muun muassa Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen sekä Euroloanin asiakaspalveluista vastaava Petra Mengelt.

BusinessDay-tapahtuman sisällössä pureudutaan tänä vuonna vahvasti talouden ja johtajuuden muutoksiin nykypäivän vaativassa toimintaympäristössä. Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen valottaa puheenvuorossaan Suomen talouden tulevaisuudennäkymiä. Kuismasella on vahva tausta talouspuolelta. Hän on väitellyt taloustieteen tohtoriksi University College Londonissa ja toiminut ekonomistina muun muassa Suomen Pankissa sekä Euroopan Keskuspankissa Frankfurtissa. Suomen Yrittäjien pääekonomistina Mika Kuismasen vastuualueinaan ovat talouspolitiikka, verotus ja tutkimus.

Yrityselämässä vauhdilla paikkaansa ottavan z-sukupolven uusi toimintakulttuuri ja kilpailun kiihtyvä haaste ovat Petra Mengeltin puheenvuoron aiheita. Euroloanin asiakaskokemusjohtajana toimiva Melgelt perustaa viestinsä kattavaan kokemukseensa yrityselämän johtotehtävissä niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin.

BusinessDay 2017 -tapahtuman pääpuhujana kuullaan Ruotsin entistä pääministeriä Fredrik Reinfeldtiä.
Bank of America Merrill Lynchin neuvonantajana nykyään toimiva Reinfeldt kertoo tapahtumassa ajatuksiaan maailman muuttumisesta ja jatkuvien muutosten vaikutuksista yrityselämässä toimimiseen ja johtajuuteen. Luennossaan hän käsittelee lähes 30 vuoden kokemuksellaan menestyvän ja muutoksia hallitsevan johtajan ominaisuuksia.

BusinessDay 2017 Lahden Messukeskuksessa perjantaina 13. lokakuuta 2017.
Tapahtumaan on vapaa pääsy ja myös luennot ovat kävijöille maksuttomia.

Ennakkorekisteröinti osoitteessa www.businessday.fi

Lisätiedot:

KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Pasi Rantanen
projektipäällikkö
puh. 040 082 0639
pasi.rantanen@lahdenmessut.fi