Siirry sisältöön

Uutiset21.8.2017

Uusi sykähdyttävä media- ja asiakastapahtuma Messukeskuksessa

 Uusi messu- ja  tapahtumaosaamisen palkintogaala, Mesoaja, järjestetään 25.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Valtakunnallisessa palkintogaalassa palkitaan messuosaajia. Palkittavat ovat sellaisia asiakasyritysten edustajia, jotka ovat tehneet rohkeita päätöksiä messuosallistumiseensa liittyen, ottaneet käyttöön uusia ratkaisuja ja vaikuttaneet positiivisesti messumedian kehittymiseen.  Gaala tuo esille erityisesti messumediaa ja sen vaikuttavuutta ja vahvuutta. Gaalan järjestää Messukeskus.
”Messu- ja tapahtumaosaamisen palkintogaala, Mesoaja, keskittyy messuihin ja tapahtumiin mediana ja markkinoinnin välineenä. Se esittelee ja palkitsee  alan parhaimmiston. Messumedia ja tapahtuma-ala ovat moderneja markkinoinninviestinnän muotoja. Herätämme nyt huomiota ja kiinnostusta niitä kohtaan toteuttamalla ulospäinsuuntautuneen ison tapahtuman”,  kertoo viestintä- ja markkinointijohtaja Maria Mroue Messukeskuksesta. ”Gaalassa palkitaan asiakasyritysten edustajia eikä niinkään tapahtumien ja osastojen toteuttajia. Tämän ansiosta gaala poikkeaa täysin  jo olemassa olevista alan tapahtumista.”Palkintogaalassa on 11 kategoriaa, joista jokaiseen valitaan kolme finalistia. Kategoriat ovat  Vuoden Messuhelmi, Vuoden messuosasto, Vuoden messutiimi, Vuoden markkinoija, Vuoden ohjelma, Vuoden tapahtuma, Vuoden juhla, Vuoden kokous, Vuoden messut, Vuoden messuteko ja Vuoden sykähdyttäjä.

Kategorioihin on avoin haku, joka aukeaa elokuussa tapahtuman verkkosivuilla. Finalistihaastattelut tekee Trainer’s House ja voittajat valitsee arvovaltainen raati, joka koostuu media-alan vaikuttajista ja asiantuntijoista. Gaala on kutsuvierastapahtuma, johon voi ostaa myös illalliskortteja.

Tapahtuman kumppaneita ovat muun muassa radiokanava BusinessFM, Mainostoimisto Halo ja tapahtumajärjestäjä Factor Nova Oy. Tapahtuman toteutusta tukee Suomen Messusäätiö.

Lisätietoja:  palvelukehityspäällikkö Veronica Krabbe, puh. 0500 757 679, veronica.krabbe@messukeskus.com